Foto: Ediths Hapjes |
Ingrediënten
- cannelloni pasta
- 2 wortels
- 1 prei
- 1 ui
- 400 g tomaten
- 1 el Provençaalse kruiden
- 450 g gehakt
- 120 ml vleesbouillon
- 1 teentje knoflook
- 1 el panneermeel
- 1 ei
- 5 el gemalen kaas
- peper
- zout
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 500 ml melk
- nootmuskaat
Voorbereiding
- Snij de prei, wortel en tomaat in stukjes.
- Snipper de ui.
- Pers de knoflook
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bak het gehakt.
- Voeg de vleesbouillon toe.
- Stoof de ui, wortel en prei.
- Voeg de tomaten toe en kruid met Provençaalse kruiden.
- Giet in de ovenschaal
- Voeg de knoflook toe aan het gehakt en kruid met peper en zout.
- Voeg de paneermeel, het ei en de kaas toe.
- Vul de pastabuizen met gehakt en leg op de tomatensaus.
- Smelt de boter
- Voeg de bloem toe.
- Voeg de melk toe.
- Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
- Giet over de pasta.
- Bestrooi met gemalen kaas.
- Bak 40 minuten in de oven.
Tips
Maak gerust de volledige portie klaar; eet 1/3 op en vries de andere porties in.
Maak gerust de volledige portie klaar; eet 1/3 op en vries de andere porties in.
BRON - Ediths Hapjes
Reacties
Een reactie posten