Groentetaart

55 minuten  - 4 personen

Ingrediënten
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 3 eieren
  • 125 ml room
  • 70 g gemalen kaas
  • bladerdeeg
  • 100 g kerstomaatjes
  • peper
  • zout
    Instructies

    Voorbereiding
    • Snij de courgette en aubergine in stukjes.
    • Bak de groenten en kruid met peper en zout.
    • Meng de eieren met de room en de kaas en kruid met peper en zout.
    • Verdeel het bladerdeeg in een bakvorm.
    • Voeg de groenten toe.
    • Giet het ei-mengsel erover.
    • Schik de tomaatjes in de schotel.
      Bereiding
      • Verwarm de oven voor op 180°C.
      • Bak de taart 45 minuten.
      Tips
      Eet de helft warm als diner en de andere helft koud als lunch de volgende dag.

      BRON - Simply You

      Reacties