55 minuten - 4 personen
Ingrediënten
Voorbereiding
Ingrediënten
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 3 eieren
- 125 ml room
- 70 g gemalen kaas
- bladerdeeg
- 100 g kerstomaatjes
- peper
- zout
Instructies
Voorbereiding
- Snij de courgette en aubergine in stukjes.
- Bak de groenten en kruid met peper en zout.
- Meng de eieren met de room en de kaas en kruid met peper en zout.
- Verdeel het bladerdeeg in een bakvorm.
- Voeg de groenten toe.
- Giet het ei-mengsel erover.
- Schik de tomaatjes in de schotel.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak de taart 45 minuten.
Tips
Eet de helft warm als diner en de andere helft koud als lunch de volgende dag.
Eet de helft warm als diner en de andere helft koud als lunch de volgende dag.
BRON - Simply You
Reacties
Een reactie posten