2 personen
Ingrediënten
Voorbereiding
Foto: Solo Open Kitchen |
Ingrediënten
- 1 ui
- 1/2 teentje knoflook
- 1 tomaat
- 200 g kalfsfilet
- 125 g champignons
- 100 ml room
- peper
- zout
Instructies
Voorbereiding
- Snipper de ui.
- Snipper de look.
- Snij de tomaat in stukjes.
- Snij het vlees in stukjes.
- Snij de champignons in schijfjes.
Bereiding
- Fruit de ui en de look.
- Voeg de tomaat toe en roerbak 1 min.
- Voeg het vlees toe en roerbak 5 min.
- Voeg de room en de champignons toe.
- Kruid met peper en zout.
Tips
Hier kan je makkelijk rijst bij serveren, of zelf gewoon met alles mengen.
Hier kan je makkelijk rijst bij serveren, of zelf gewoon met alles mengen.
BRON - Solo Open Kitchen
Reacties
Een reactie posten