57• Varkensreepjes met zoet-zure saus

2 personen
Foto: Kris Kookt

Ingrediënten
  • varkensvlees
  • 1 gele paprika
  • 1/2 ui
  • 200 g boontjes
  • 250 g champignons
  • 7 kerstomaten
  • kippenkruiden
  • rijst
  • 2,5 el ketchup
  • 2 el suiker
  • 2 el azijn
  • 1 el sojasaus
    Instructies

    Voorbereiding
    • Snij het varkensvlees, de paprika, champignons, boontjes en kerstomaten in stukjes.
    • Snipper de ui.
    • Meng de ketchup, suiker, azijn en sojasaus
      Bereiding
      • Kook de rijst.
      • Bak het vlees en kruid met kippenkruiden.
      • Voeg de groenten (behalve kerstomaten) toe.
      • Voeg de saus toe.
      • Voeg de rijst toe.
      • Voeg de kerstomaten toe.
      BRON - Kris kookt

      Reacties