Foto: Solo Open Kitchen |
Ingrediënten
- 250 g aardappelen
- 250 g bloemkoolroosjes
- 1 ui
- 300 g gehakt
- 25 g boter
- 25 g bloem
- 150 ml melk
- 1 groentebouillonblokje
- 40 g gemalen kaas
Instructies
Voorbereiding
- Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes.
- Maak bloemkoolroosjes.
- Snipper de ui
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°.
- Kook de aardappelen.
- Kook de bloemkoolroosjes.
- Smelt de bakboter.
- Voeg de bloem toe.
- Voeg de melk en het bouillonblokje toe.
- Voeg de helft van de kaas toe.
- Bak het gehakt.
- Voeg de ui toe.
- Verdeel het gehakt over een ovenschotel.
- Leg er de aardappelschijfjes op.
- Leg er de bloemkoolroosjes op.
- Overgiet met de kaassaus
- Strooi de rest van de kaas erover.
- Gratineer 20 minuten op 220°.
Tips
De oven hoeft hier niet aan te pas te komen, zo spaar je tijd en energie uit.
De oven hoeft hier niet aan te pas te komen, zo spaar je tijd en energie uit.
BRON - Solo Open Kitchen
Reacties
Een reactie posten