Foto: Yellow Lemon Tree |
Ingrediënten
- bladerdeeg
- 6 wortels
- 1 ui
- 1 appel
- 180 g geitenkaas
- 3 eieren
- 150 ml wortelsap
- 125 ml room
- peper
- zout
Instructies
Voorbereiding
- Snij de wortels en de appel in stukjes.
- Snipper de ui.
- Snij de geitenkaas in schijfjes.
- Meng de eieren, de room en het wortelsap.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180° C.
- Kook de wortels.
- Doe het bladerdeeg in een bakvorm.
- Verdeel de ui en de appel over de bodem.
- Voeg de wortels toe.
- Voeg de geitenkaas toe.
- Voeg het ei-room-mengsel toe.
- Bak 45 minuten in de oven.
Tips
De overgebleven wortelsap kan je gewoon opdrinken of in soep verwerken.
Voor die-hard carnivoren kan er apart een stukje kip gebakken worden.
De overgebleven wortelsap kan je gewoon opdrinken of in soep verwerken.
Voor die-hard carnivoren kan er apart een stukje kip gebakken worden.
BRON - Yellow Lemon Tree
Reacties
Een reactie posten