Foto: Lekker en Simpel |
Ingrediënten
- 175 g gehakt
- 350 g bloemkool
- 550 g aardappels
- room
- 1/2 kippebouillonblokje
- 250 ml water
- 3 el currypoeder
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 tl peterselie
- maïszetmeel
Voorbereiding
- Snij de aardappelen in stukjes.
- Snij de bloemkool in stukken.
- Snipper de ui.
- Pers de look.
Bereiding
- Kook de aardappelen en bloemkool.
- Fruit de ui en knoflook en kruid met currypoeder.
- Voeg het gehakt toe.
- Voeg het water en bouillonblokje toe.
- Voeg de room toe.
- Voeg de het maïszetmeel toe.
- Prak de bloemkool.
- Voeg de saus en de bloemkool samen.
BRON - Lekker en Simpel
Reacties
Een reactie posten