32• Kerrie-schotel met gehakt, bloemkool en aardappel

Foto: Lekker en Simpel
30minuten  - 2 personen
Ingrediënten
  • 175 g gehakt
  • 350 g bloemkool
  • 550 g aardappels
  • room
  • 1/2 kippebouillonblokje
  • 250 ml water
  • 3 el currypoeder
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl peterselie
  • maïszetmeel
Instructies

Voorbereiding
  • Snij de aardappelen in stukjes.
  • Snij de bloemkool in stukken.
  • Snipper de ui.
  • Pers de look.
    Bereiding
    • Kook de aardappelen en bloemkool.
    • Fruit de ui en knoflook en kruid met currypoeder.
    • Voeg het gehakt toe.
    • Voeg het water en bouillonblokje toe.
    • Voeg de room toe.
    • Voeg de het maïszetmeel toe.
    • Prak de bloemkool.
    • Voeg de saus en de bloemkool samen.

    Reacties